آشنایی با شرکت لبنیاتی کاله

ساخت وبلاگ

چکیده

   منشا اصلی موفقیت در کسبِ مزیت رقابتی برای شرکت ها ، توسعه موفق و مداوم محصولات جدید و بهبود یافته است. این محصولات جزء عوامل حیاتی انکار ناپذیرِموفقیت برای شرکت هایی هستند که در یک محیط رقابتی و پرتلاطم تکنولوژیک ،در حال فعالیت هستند. با این حال  شرکت هایی که درصدد برمی آیند تا محصول جدیدی را تولید و به بازار عرضه نمایند ، همواره با ریسک منسوخ شدن کالایشان در بازار مواجه هستند . با توجه به این موضوع برخی از محققان بر این باور هستند که بازارگرایی می تواند تاثیر مثبتی را بر عملکرد محصول جدید داشته باشد. (kohli &jaworski ,1990- narver &slater,2004). 

   صنعت لبنی یکی از مهمترین بازارهایی است که رشد و پیشرفت فناوری ماشین آلات، بهره مندی از تجربیات افراد متخصص، توسعه رشته های صنایع غذایی و نیز پیشرفتهای علمی موجود در این زمینه، محیطی بسیار پر رقابت ایجاد نموده است؛ به طوری که هر شرکت برای ورود به بازار لبنی و حفظ بقای خود لازم است از یک سلسله شاخصهایی همچون توان مالی، بخش R&D قوی، پیگیر و پیشرو، بازاریابی علمی و تخصصی، مدیریت توزیع و فروش سامانمند و علمی، پرسنل متعهد، با تجربه و تحصیلکرده با روند ارتقای شغلی مشخص و امنیت شغلی برخوردار باشد تا بتواند به راحتی خود را با تغییرات محیطی تطبیق دهد.

   تحقیق حاضر، با مطالعه موردی شرکت لبنی کاله به عنوان یکی از شرکتهای فعال در عرصه صنایع لبنی و استفاده از روش میدانی و تعیین نقاط قوت، پیمایش، مطالعات ضعف، فرصتها و تهدیدها به شیوه SWOT به ارائه راهبردهای مناسب آن سازمان به عنوان نمونه ای از صنعت لبنی در کشور پرداخته شده است و به بررسی برنامه بازاریابی بین المللی این شرکت پرداخته است.

 مقدمه

  روند تشدید رقابت  و تغییرات تکنولوژی باعث شده است که نیازها و خواسته های مشتریان همواره در حال تغییر باشد و در نتیجه بسیاری از محققان بازاریابی و استراتژی را به سمت طراحی ابزار نوین برای سنجش توان مقابله شرکت ها با این تلاطم های محیطی سوق داده است.

  با توجه به محيط متحول و در حال تغيير، داشتن استراتژي مناسب مي تواند به بنگاه در تداوم حيات و كسب مزيت رقابتي كمك كند؛ چرا كه استراتژي انتخابي بايد علاوه بر ارضاي نيازهاي بازار هدف، با اهداف بازاري و سازماني موسسه نيز منطبق باشد. هر شركت بسته به كسب و كار و وظايفي كه بر عهده دارد به تدوين و انتخاب استراتژي بازاريابي مناسب خود مي پردازد. در صورت تدوين و انتخاب استراتژي بازاريابي استاندارد، ارزيابي فعاليت هاي جاري مديريتي تسهيل مي گردد. لذا تلاش گرديد در اين تحقيق با مطالعه منابع كتابخانه اي، مهم ترين معيارهاي موثر بر انتخاب استراتژي مناسب بازاريابي براي فروش محصولات لبني شركت کاله شناسايي شوند. 

 آشنایی با شرکت لبنیاتی کاله:

 

                               نوع شرکت: سهامی خاص

                               بنیانگذاری: ۱۳۶۲

                               بنیانگذار: غلامعلی سلیمانی

                              شعبه مرکزی: آمل

                              محصولات: انواع لبنیات

 

   در حال حاضر کاله یکی از ۲۰ زیر مجموعه شرکت صنایع غذایی سولیکو است که ۲۵ سال قدمت دارد. شركت توليد و توزيع فرآورده‌هاي لبني كاله يكي از بزرگترين توليد كنندگان و توزيع‌كنندگان محصولات لبني و بستني در دنيا مي‌باشد كه از سال 1370 فعاليت خود را در آمل آغاز نموده ‌است.

   شركت توليد و توزيع فرآورده‌هاي لبني كاله با توليد محصولات با كيفيت بالا توانسته ‌است اعتماد مصرف‌كنندگان و همچنين تاييديه سازمان‌هاي بهداشت در سرتاسر دنيا مانند HACCP, ISO 9001, 2000 را كسب نمايد.

   نتیجه فعالیت‌های انجام‌شده در این مجموعه طی سال‌های گذشته ، این برند را در جایگاه ۴۸ام صنایع غذایی در جهان (به گزارش یورو مانیتور)، برند محبوب و برتر و ۷ سال تنها صادرکننده نمونه در فرآورده‌های لبنی در ایران قرار داده است.

   کاله با جذب روزانه ۳ لیتر شیر فعالیت خود را آغاز کرد و امروز بیش از ۲۵۰۰ تن جذب شیر روزانه دارد؛ که این موضوع باعث تولید روزانه بیش از ۲۶۵۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی می‌شود. در این فرآیند تولید، ۴۰۰۰ نفر به‌صورت روزانه در بخش‌های مختلف فعالیت دارند تا محصولات نهایی به دست مصرف‌کنندگان برسد. وسعت کارخانه لبنی کاله ۱۵ هکتار است که از بزرگترین کارخانه‌ها در صنایع کل ایران محسوب می‌گردد.

   کاله توانایی تولید ۴۰۰۰ تن پنیر را دارد و توانسته محصولات متنوع که در خارج از کشور تولید می‌شود را با در اختیار داشتن متخصصان حرفه‌ای تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهد.

   کاله مترادف با كيفيت و تنوع محصول است. محصولات كاله با بيش از 400 تنوع به بازار عرضه مي‌شوند.

كاله در گويش طبري خود به 2 معنا ست : نخست ، به معناي زميني كه در آن چيزي كشت نشده و مملو از درخت ها و گياهان خودرو است و در معناي دوم به نوك پستان گاو يا گوسفند اطلاق مي شود كه اين نام    خود بازگو كننده اصالت و كلمه اي بس شيرين و آشنا در خطه سر سبز شمال است. نام شركت كاله در صنعت فراورده هاي لبني نيز مترادف كيفيت ، اصالت و تنوع است.

   دیگر  خدمات، شرکت ها و برندهای این خانواده: کاسل نوش  · پمينا  · سس کوچین  · بهاران گل  · فیله طیور  · ماک  · کفیر ونوس  · استریک  · بستنی آریس  · ایران برتر  · ماست سون  · جیتو  · پنیر آمل، بانی چاو  · شرکت تدارکاتی پل  · فروشگاه سون تن  · کافه کاله  · سوپر مارکت ۲۴/۷  · تجارت اصل پیشرو تاپ  · آتی بال  · بسته بندی کاچ  · حمل و نقل شتابان شمال  · اپلیکیشن کاله ‏ری  · سوایت پرداز

 برند کاله:

برند کاله در سال ۱۳۹۲ در دهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر ایران شناخته شد.[۱۲] به گزارش یورو مانیتور این برند را در جایگاه ۴۸ام صنایع غذایی در جهان، برند محبوب و برتر و ۷ سال تنها صادرکننده نمونه در فراورده‌های لبنی در ایران قرار داده‌است. برند لبنی کاله دارای ۱۲ کارخانه زیرمجموعه است.

 

 

 

تاریخچه:

¢    1369: ایجاد ایستگاه سلامتی شیر در سطح گسترده

¢    1370: تاسیس شرکت فرآورده های لبنی

¢    1371: توسعه خط تولید کاله لبنی (محصولات بستنی)

¢    1372: توسعه خط تولید کاله لبنی (محصولات پنیر)

¢    1373: توسعه خط تولید کاله لبنی (محصولات UHT)

¢    1375: توسعه خط تولید کاله لبنی (شیر خشک و پودرهای صنعتی مثل پودر آب پنیر)

¢    1385: ایجاد واحدهای کسب و کار استراتژیک شرکت کاله لبنی

¢    1387: تاسیس شرکت لبنیات کاله تهران

¢      1388: تاسیس شرکت توزیع و فروش بانی چاو

 

تمرکز:

اين شركت بيش از 400 نوع فراورده هاي لبني خود را در حوزه هاي زير به بازار عرضه مي نمايد :

  •  پنير: شركت كاله در حال حاضر بيش از 100 نوع پنير را به بازار عرضه مي نمايند. انواع پنير پروسس و طبيعي با طعم هاي متنوع و در بسته هاي مختلف، خانواده محصولات پنير را تشكيل مي دهند.. پنير سفيد آمل، پنير خامه اي كاله و پنير پيتزاي كاله سهم قابل توجهي از بازار پنير را در ايران و كشورهاي همسايه كسب نموده اند .
  •  ماست : انواع ماست كم چرب، پرچرب، خامه اي، چكيده، موسيرو ميوه اي ( با طعم هلو، توت فرنگي و...)
  •  انواع شير: كم چرب، پر چرب، كم لاكتوز، طعم دار( با طعم هاي كاكائو، موز، خرما، شكلات و ..)
  •  انواع دسر: انواع دسر و پودينگ با طعم هاي (نسكافه، زعفراني، توت فرنگي، كرم خامه اي و ...)
  •  انواع خامه
  •  انواع كره
  •  انواع بستني

   شركت فرآورده‌هاي لبني كاله در سرتاسر ايران و همچنين بسياري ازكشورهاي منطقه محصولات توليدي خود را توزيع مي‌نمايد. فرآورده‌هاي لبني كاله در شرق ايران، كشورهاي افغانستان و پاكستان، در غرب ايران، كشور عراق، در جنوب ايران، كشورهاي حاشيه خليج فارس، عربستان، کویت، عمان، و در كشورهاي عربي و آفريقايي، لبنان و سوریه توزيع مي‌شوند. همچنين در كشور عراق محصولات بستني كاله توزيع مي‌گردد.

نقشه راه کارآفرینی و ایجاد و مدیریت کسب و کارهای کوچک (SBA)...
ما را در سایت نقشه راه کارآفرینی و ایجاد و مدیریت کسب و کارهای کوچک (SBA) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hosseinaliabadi بازدید : 86 تاريخ : يکشنبه 4 شهريور 1397 ساعت: 14:01